2013. július 26., péntek

Én kérek elnézést


Candy, fantasztikus vagy, most már a visszatérő rémálmaim illusztrálva is vannak! :D

9 megjegyzés:

 1. *not even sorry*
  rémálmok? ...khm... rém?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát figyu, komoly párkapcsolatban élek, éppen fogyózom, és klausztrofóbiám van, olyan szinten, hogy valószínűleg én vagyok az egyetlen ember, akire a vidámparkban a mesealagútban tör rá a pánikroham... szerinted mi lehet számomra durvább, mint a beragadt lift+Benedict+csokitorta kombó? :DDD

   Törlés
  2. vedd úgy, hogy meg sem szólaltam! ;)
   én is éppen a kilókkal küszködöm egyébként, ha ez megnyugtat, és habár klausztrofóbiás nem vagyok, a liftektől rettegek - pont attól félek, h beszorulok, ezért SOHA,de SOHA nem szállok be (egyetlen egyszer tettem kivételt az egyetemen bokaficam miatt, erre nem beszállt mellém az a tanár, akitől szó szerint halálosan rettegek?!).

   Törlés
  3. Csokitorta volt nála legalább? :DDD

   Törlés
  4. Amúgy nekem teljesen jól fejlett, repülőre, alagutakra, liftekre, csukott ajtókra kiterjedt a parám, bár igyekszem csak azért sem engedni neki. (Így eshetett meg a vidámparkos incidens is. :P)

   Törlés
  5. nem, nem volt nála torta (hála Istennek!), de mosolyogva beszélgetésbe elegyedett velem, én meg sírás szélén álltam xD
   amúgy a klausztrofóbia nagyon szar tud lenni, anyu is szenved tőle, szóval tudom :S nekem csak arachnophobiám van, szintén teljesen jól fejlett. (illetve a fogorvostól is rettegek, már-már betegesen, de ez megint más kérdés).
   várj, repülőn is? :S ú, az mondjuk kellemetlen :S
   én a vidámpark mesealagútjában egyszer elaludtam :D kicsit voltam, és a nagynénémmel mentünk. élveztem.

   Törlés
  6. Miért rettegtél tőle egyébként? Hasonlóan ijesztően nagy és fura kezei voltak, mint Bennek? XD
   Jah, hát igen, a repülés gáz, egyszer el is ájultam, bár nem egyértelműen negatív élménynek könyvelem el az esetet, mivel egy helyes német doki jött oda segíteni a stewardesseknek,akik aztán meg ráadásul teletömtek csokival és gyümilével. :P Ruhapróbán is kidőltem már, mikor mondták, hogy most nem lehet mozogni, és ketten körbevettek... hát, ilyen nyomi vagyok. :/

   Törlés
 2. Én meg se szólalok.
  Tényleg.
  Egyedül csak a kutyáktól tartok. Meg egy picit a bezártságtól is, mármint attól, hogy tényleg bezárnak (egyszer a könyvtárosnő bezárt a könyvtárba, én meg majdnem lekéstem az órát. Iszonyú sokk volt, tényleg.)
  Szóval csak csodálatom rovom le a kép elött.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóóó, mondjuk én speciel pont a könyvtárba való bezártságtól nem félek. :D (Valójában vágyom rá, csak zárjanak mellém kaját-piát is bőven. XD)

   A kép elborultságát szavakkal nem lehet kifejeznem, így nem is próbálkoznék vele.

   Törlés