Vendégkönyv

Gyakran kapok megjegyzéseket a chatfalra a bloggal kapcsolatban olyan olvasóktól, akik rövid idő alatt, egyhuzamban futották végig az írásokat, és érthető módon nem hagytak véleményt külön-külön mindegyiknél, hanem egyszerre szeretnék kifejezni tetszésüket az oldallal kapcsolatban.

Ennek mindig nagyon örülök, viszont eddig nagy szívfájdalmam volt, hogy egy idő után ezek a megjegyzések elvesznek, ahogy lejjebb kerülnek a falon. Így hát most rendelkezésetekre bocsájtom ezt a lapot: itt alul, hozzászólás formájában egyben és maradandóan elmondhatjátok véleményeteket a blogról.

Használjátok egészséggel!


39 megjegyzés:

 1. Meglehet, hogy a puszit dobó Jim riaszt el mindenkit.
  Egyszerre szeretném kifejezni tetszésemet az oldallal kapcsolatban!!! Imádom!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádlak, Kiddy, de ezt úgyis tudod. Tudod mit, Jimmel közösen imádunk. :)

   Törlés
 2. Szia!
  Zseniálisan írsz, az oldal remek és bocsánatot szeretnék kérni, hogy nem tudok ennél tartalmasabb és értelmesebb véleményt írni, de most olvastam a Cupcake Seriest és végem van. Imádom, csak gratulálni tudok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Nagyon köszönöm! Ez nekem így is épp elég tartalmas és értelmes, pláne a cukorsokk utáni lábadozás fázisában. :) <3

   Törlés
 3. Üdvözletem.
  Ez lesz itt a tökéletes hely, szóval..! Vélemény, vagy valami olyasmi.
  Épp egy Holmescest-en dolgozom, de nem jött az írhatnék, és gondoltam, miért ne olvassak el párat, hátha meghozza a kedvem? Vagy valami ihletet.
  Hajnal van, szóval előnyben részesítettem a magyar fanfictionoket, ki tudja miért a merengőt inkább elkerültem.
  Ide vetődtem. Az első amit elolvastam, Holmescest, természetesen. Két nagy kedvencem van, Holmescest és Johnlock. De főleg a Holmes fiúk, minden mennyiségben. Kicsit féltem belekezdeni, ahogy általában, mert régebbi tapasztalatok... nos azokkal úgy állok, hogy rengeteg értelmetlen ficbe botlottam, aminek a lényege a szex volt,
  Szerencsémre ide tévedtem, tényleg szerencsémre. Csak egy ficet olvastam még el, de komolyan. Lenyűgöző. Mycroft belső világa. Nagyon jól el lett találva. Nem tagadom, hogy néhol kicsit másképp képzeltem őket, de összességében nagyon jó lett, a stílusról nem is beszélve. Bőven megérte elolvasgatnom (bár sajnos kedv nem jött az íráshoz, de ami késik nem múlik). Szóval gratulálok, nagyon tetszett, és szerintem +1 hálás olvasóval kell majd számolnod. :)
  Amúgy is, január 1-je óta másról sem tudok beszélni/gondolkodni, mint Sherlock, szóval nagyon jól jött ez a kis blog. Köszönöm..!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Üdv az oldalon! :)

   Holmescest, hol mikor olvashatom? :)))) Keblemre, végre nem én leszek az egyetlen elvetemült-elferdült ficíró a magyar palettán! (No persze a statisztikákon látom én, mi megy itt sutyiban, üzenem a többieknek. :P)

   Örülök, hogy kedvedre való írásokat találtál az oldalon. Valóban, a cest ficeknek a legnagyobb ellensége, ha puszta pornóra redukálják... szerintem ehhez a témához csak nagy körültekintéssel és érzékenységgel szabad közelíteni. (Ezzel nem állítom, hogy nekem ez mindig maradéktalanul sikerült is... de igyekszem.)

   Remélem, látlak még itt, és hírt adsz majd róla, ha befejezed a Holmescest ficed!

   Csóközön,

   Lidércke

   Törlés
  2. Messze vagyok még attól, a fejemben már dolgozom rajta, tegnap pattogtak a betűk, egyszerűen annyira zseniális páros, hogy én már attól is a plafonon vagyok, ha valami csoda folytán egy szobában vannak. (Azért akadnak még Holmescestesek a Johnlock áradatban :D) Látni kellett volna az arcom, amikor Sherlock a 3/1-ben... na de nem spoilerkedem, hátha még nem látta valaki (ez lehetséges volna?? Jobb biztosra menni, aki már látta úgyis tudja mire gondolok.)

   Nagyon jól csinálod, ha lenne kalapom, megemelném, én amúgy is úgy vagyok vele, hogy a legmesszebbre is ha elmennek, egy csoda folytán, az csók de még az is... évezredenként egy alkalom adatik erre a ritka jelenségre, de megéri várni. Bár ha már idáig fajul a dolog, inkább tinikként képzelem el velük, vagy valami AU-ban.
   Egy szó mint száz, hihetetlen élvezet olvasni (és most ide képzelj kis csillogós szemeket.) és örülök, hogy találtam olyan blogokat, ahol érzékenységgel nyúlnak a Sherlock témákhoz és nem csapnak át eszeveszett pornóba.

   Big brother watches you. (Talán kommentekben fel-feltűnök, csak előtte még fel kellene frissítenem a szinonima szótáram, mert kifogytam a jelzőkből, az meg hogy néz ki, ha a sok kifejtett komment mellé bejön egy "hgsjfagjfkashgdjfkasg". (Bár néha ez többet mond minden szónál)

   Üdvözlettel,

   Will

   Törlés
 4. Szia! :)
  Ma délután a Moly.hu Sherlock Holmes-fandom zónájába (nem tudom, ismered-e esetleg) linkelték be a blogodat a harmadik évadról írt kritikád kapcsán. Szóval jöttem és elkezdtem olvasgatni - közel sem vagyok még.. hát, még sehol, de bele-bele lestem dolgokba és mivel nem akarom, hogy Sherlock fejest, vagy akárcsak hasast ugorjon az aszfaltba és John szomorúan nézzen, vagy egek, esetleg sírjon itt nekem, gondoltam, hagyok egy kis véleményt. (Igen, megerősítem, működik az érzelmi zsarolás, tökéletesen :D)
  Én még talán "friss hús" vagyok a Sherlock-fandomban (decemberben estem szerelembe a sorozattal, azóta boldog párkapcsolatban élünk, bár a környezetemnek néha elege van belőle, hogy rengeteg időt töltünk együtt), de... azt hiszem, nem lehet normálisan leírni, mennyire oda-vissza, átlósan, körbe-körbe és szlalomozva vagyok tőle, őőőrülten imádom.
  Szóval egyértelműen máris imádom a blogodat, nagyon tetszik a blog stílusa, a te stílusod, ahogy írsz, a humorod - a "Warning" pontnál konkrétan fel-felvihogtam. Az egész olyan intelligensen-őrült-fangörlös.
  Szóval csak ennyit szerettem volna. Azt hiszem jó párszor itt fogok lógni még az oldaladon :D
  Dóri

  VálaszTörlés
 5. Szia Álmodozó! :) Ó, nem tudtam, hogy ilyen messzire eljutottam, le is csekkoltam gyorsan az oldalt, eddig nem ismertem.
  Külön örülök, hogy maradtál az írásaim miatt is, remélem, tetszeni fognak, és nem felejted el John szomorú arcát... :P
  Tök jó olyanokkal beszélni, akik még az első lázban égnek, nálam tavaly volt ez a fázis, és most nosztalgikus könnycseppek gyűlnek a szemembe. Gyere máskor is! ;)

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Nagyon imádom az írásaidat :) és a design is tetszik,egyszerűen zseniális! Sherlock Holmes témákban kerestem blogokat és történeteket,de messze a tiéd a legjobb!Szívből gratulálok!
  Mindig visszalátogatok hozzád :)
  Én is vezetek egy hasonló blogot,ha neked vagy esetleg bárkinek van kedve,nyugodtan nézzen be :)

  www.bakerstreetchronicles.blogger.hu

  Sir Arthur Conan Doyle írásai alapján próbálom írni,de elhoztam a viktoriánus korszak-beli Sherlock Holmest és a többi szereplőt a 21.századba.Régi stílusban beszél,talán még úgy is öltözködik és viselkedik,de okostelefont,laptopot és elektromos pipát adtam a kezébe.

  Üdvözlettel, ArtistBlogger27

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, üdv a blogon!

   Juhúúúú, máris nézem a blogod, kíváncsivá tettél! :)

   Törlés
 7. Csak röviden: HIÁNYZOL!Minden rendben van, nem adsz életjelet magadról, vagy Sherlockékat hagytad el?Claudia:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Ne aggódj, minden rendben, csupán időhiányban szenvedek, és hatezer dolgot akarok egyszerre csinálni, "jó" szokásomhoz híven... :/ Sherlock témában nem igazán van ihletem mostanában, de talán egy karácsonyi sztori befigyel... nem merem megígérni.

   Remélem, veled is minden oké! :)

   Törlés
 8. Halii!

  A napokban nagyon ki voltam éhezve Stony ficekre, és minden lehetséges helyet átkutattam, amit csak ismertem. Egyrészt ez hozott most ide, másrészt azt is meg kell említenem, hogy a Tony/Jarvis sztoridon hajnali egykor még fangirlsikolyokat hallattam, és csak csendesen reménykedtem, hogy a koliban senkit nem keltettem fel vele. :D

  Nagyon szeretem az írási stílusodat, a történeteidet, a cikkeidet, és úgy kb. mindent. <3

  (És itt szeretnék tőled egy cserét kérni erre a blogra: http://kisses-from-rain.blogspot.hu/ :3)

  Remélem, nemsokára hallunk felőled, szerintem sokan várjuk kíváncsian a ficjeidet. ^^

  Minden jót, Persela~

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huhúú, bár minden olvasóm kívánságát ilyen gyorsan tudnám teljesíteni, de az az igazság, hogy amúgy is épp érett már a frissítés (pár hónapja XD). A blogodat máris kiteszem, és remélem, tetszik majd az új fejezet is! ;)

   Törlés
 9. Én nekem most szólnom kell, hogy csak mostanság találtam meg az oldalad, de nagyon szeretlek, vagyis Stony, Johnlock, mi kell még? qwq Ráadásul Nagyon tetszett a Tony Stark elemzésed is, szépen fogalmazol, és érdekes gondolataid vannak ^^ Egy rendszeres olvasót tuti nyertél magadnak :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *hug attack*
   Üdv az oldalon! :) Stony is, Johnlock is van dögivel, szolgáld ki magad bátran! ;)

   Törlés
 10. No hát, helló-helló, új vagyok, és csak most jöttem, keveset láttam, de el nem mennék innen, szóval maradok!
  Egyelőre csak egy történetet olvastam, de ha a többi is ilyen, akkor nagyon jóban leszünk. Nagyon. Imádom a személyiséged már csak abból, ahogy kinéz a blog, ahogy írsz, és ahogy kommentet írsz (itt is végigpörgettem a hozzászólásokat).
  Egyszóval jaj, nagyon szeretlek. <3

  (Ha nem tűnök tolakodónak, kérhetek egy blogcserét? Itt találsz: http://beloyeplamya.blogspot.hu/ )

  Maradok őszinte híved. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Isten hozott, és maradj, ameddig csak szeretnél! :D <3 A blogod pedig máris kiteszem a linkek közé! ;)   Törlés
  2. Szia! Változott az URL-em, és azt szeretném kérdezni, hogy lennél-e olyan kedves kicserélni az előző linkemet? :)
   Itt találsz most: http://zima-in-winterland.blogspot.hu/

   Törlés
 11. Szia^^
  Most olvastam el circa az összes írásodat és IMÁDOM. Annyira megörültem, ugyanis még életemben nem találtam olyan magyar embert, aki lány és egyszerre szereti a Marvelt, a Star Treket és Sherlockot (ja, meg nem 11 éves). Szval nagyon jó az egész és tényleg imádtam mindent. Köszi az élményt *~*
  Jut eszembe, ha van Twittered, tudsz mondani egy nevet? Köszi! Remélem, még vezeted a blogot és el tudod ezt olvasni. Mégegyszer köszi mindent:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, üdv az oldalon!
   Sajnos nincs Twitterem az oldalhoz, minden megnyilvánulásom itt a blogon történik Sherlockkal-Marvellel kapcsolatban. Előbb-utóbb reagálok is megjegyzésekre, legkésőbb amikor frissítek éppen. :)

   Ja, miből gondolod, hogy nem 11 éves vagyok? :D

   További jó olvasást,

   Lidércke

   Törlés
 12. Szia! ^^

  Nem találtam chatet (lehet, csak vaksi vagyok), szóval itt jelzem, hogy benne vagyok a cserében, már ki is raktalak. ^^
  (Amúgy milyen különös, pont a napokban gondoltam rá, hogy kérek tőled, hmm. :D)

  Üdv,
  Susie

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Juhé, máris kiteszlek!

   (Chat nincs, mert mindig ellepték a robotok XD)

   Törlés
  2. Egy időben nálam is... nem tudom amúgy, honnan jönnek, mert lekopogom, mostanában nálam nincsenek.

   Törlés
 13. Szia Lidércke!
  Pár napja tévedtem az oldalra, és azóta folyamatosan olvasok, és nem bírom abbahagyni :) Az írásaid fantasztikusak! Imádom ahogy megszemélyesíted Sherlockot, szinte együtt lélegzel a karakterekkel. Tényleg csodálatos. Köszönöm neked, hogy ennyi jó fanfiction-t mutattál meg nekünk. Viszont lenne itt egy érdekes kérdésem :D Olvastam az interjút is, és mondtad, hogy rengeteg fanficet olvastál már. Na most nekem az a problémám, hogy pár hónapja olvastam egy történetet (elég hosszú volt), fogalmam sincs ki írta, a címére sem emlékszem, és arra se, hogy hol olvastam. (nem én sem tudom, hogy lehetek ilyen nyominger! :D ) csak a történet maradt meg, meg hogy késő éjjelig azt olvastam. Újra el szerettem volna olvasni, de egyszerűen nem találom. A történet arról szól, hogy Watson hallucinálni?! kezd, hogy Sherlock ott van vele, és folyamatosan rászokik arra, hogy maga mellé képzelje a nyomozót. Végül Sherlock tényleg megjelenik, de John nem hisz neki, mert azt hiszi még mindig képzelődik. Valami ilyesmi volt a történet. Ha esetleg olvastad, vagy netalántán Te írtad (amit nem hiszek, mert akkor megtaláltam volna... 2 hete keresem) akkor kérlek írd le a címét. És mégegyszer köszönöm a csodálatos történeteidet.

  További szép napot!
  Üdvözlettel: Vanessa♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, üdv az oldalon!

   Magyar nyelvű történet volt? Az egyetlen, ami eszembe jut, az angolul van, Ivyblossom The quiet man című írása.
   Ha magyar, akkor a Merengőn nincs fent esetleg?

   Sajnálom, hogy nem tudtam többet segíteni, mindenesetre ha rábukkansz, dobnál ide is egy linket, szívesen elolvasnám! :D

   Puszi,
   Lidércke

   Törlés
  2. A történet magyar nyelvű volt. Sajnos merengőn sincs fent. :( nagyon sok helyen kerestem, de semmi. Hmm sajnálom, hogy még nem olvastad, mert így akkor spoilereztem :D neharagudj. :)
   Ha megtalálom akkor mindenképp elküldöm, bár már kezdem feladni :( amúgy ha jól emlékszem, akkor kb egy 30 fejezetes történetről van szó.

   Törlés
 14. Szia!

  Kaptál tőlem egy díjat (www.yumewakaze.blogspot.com), remélem örülsz majd neki és válaszolsz a kérdésekre :D

  Üdv, Anna

  VálaszTörlés
 15. Szia!

  Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy a A züllés útjai c. regényed elérhető-e még bármilyen formában? Nagyon nagyon szeretném újraolvasni :)
  Köszi előre is a választ!

  Üdv,
  Adri

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia,

   Sajnos nincs meg már az eredeti fájl róla, és máshol sem elérhető.Azt hiszem, ez a helyzet a legtöbb Harry Potter fandomban írt történetemmel.

   Puszi,
   Lidércke

   Törlés
 16. Szia! Kaptál tőlem egy kihívást :D http://yumewakaze.blogspot.com/2018/08/adj-kostolot-kihivas.html#more

  VálaszTörlés
 17. szia! még anno igent mondtál egy linkcserére, amit köszönök, minden rendben is van vele, viszont én kisebb átalakítást hajtok végre, tudnád pár szóban jellemezni a blogodat, amit odabiggyeszthetek egyfajta rövid ismertetőként a link mellé/alá/köré? előre is köszönöm, ha veszed a fáradtságot és beírsz valami szöveget a chatbe! próbálkoznék magamtól is kitalálni valamit, de az nem ugyanaz. :'D szép napot! (http://csillogosotetseg.blogspot.com)

  VálaszTörlés
 18. Szia!
  Nem tartom kizártnak, hogy már teljesen egyedül maradtam itt a blogodon, de ennél fogva kötelességemnek érzetem - így több mint egy év után, mert hát ugye sosem voltam az a hirtelen kommentelő - hogy halkan, kicsit félve, jelezzem, hogy én még itt vagyok és azóta is töretlenül várom a DN folytatást, vagy igazából bármit, amit írsz. Írhatnék ömlengős hosszú sorokat, hogy mennyire hiányoznak az írásaid, hogy mennyire csodálatos minden történeted, de akkor megint nem férnék bele a karakterszámba. Szóval csak ennyit írok most, ha esetleg te még olvasod, hogy én még mindig, hétről hétre várom az írásaid, egyre halványabb reménnyel reménykedek, hogy nem hagytál fel vele, hogy alkotsz még. Nagyon szeretnék tőled olvasni valamit, bármit. Így karácsony tájékán talán nem túl szentimentális dolog újra kicsit jobban reménykedni, bízni egy kis karácsonyi csodában. Egy újabb tökéletes történetben. Látod, a végén még megtanítasz tömör mondatokban fogalmazni :D

  Egy hatalmas rajongód, tisztelőd, aki teljesen ráfüggött az írásaidra :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Remélem, minden kívánságod ilyen könnyen és gyorsan teljesül. :)

   Az a helyzet, hogy nem, dehogy hagytam fel az íráással, viszont nem sok mindent (= semmit sem) sikerült befejeznem az elmúlt másfél évben. Ennek több oka van - hivatkozhatnék az időhiányra, ám valójában időm még lett is volna - inkább egyfajta bizonytalanság az, ami mostanában meggátol a komolyabb írásban.

   Mivel az első két fejezet a DN fichez nagyjából készen van, igyekszem ezeket feltenni még a napokban, és aztán összeszedni a széthullóban lévő írói önbizalmam a befejezéshez.

   Törlés
 19. Amikor egyszer csak idevetődöm újra, és látom, hogy az oldal nem is olyan kihalt * - * mesés érzés, pláne, hogy van itt egy Polaris, ami arra vár, hogy végre időt szakítsak rá :D
  Megkésve kicsit, de örülök, hogy újra kerül fel tartalom a blogra.

  VálaszTörlés