2013. április 7., vasárnap

172 seconds




Nem hagy nyugodni ez a tetőjelenet, attól tartok, írtam egy történetet. Itt lehet elolvasni:

John: "Sherlock, are you okay?"

(Nem John, Sherlock nem oké.)
Alapvetően az utolsó telefonbeszélgetésük, Sherlock szemszögéből.
Angolul, mert magyarul nem láttam a sorozatot, és az írásom eléggé kötődik a scripthez, amint azt észre fogjátok venni.(Egyszer azért majd poénból lehet, magyarul is megírom.) 

2 megjegyzés:

  1. itt ülök és csak bámulok magam elé. és néha-néha felnyögök, mert szeretnék mondani valamit, de...de...de... *nagylevegő.előrölkezdi* Szia! most keveredtem ide, és ezzel a ficeddel kezdtem. ha azt mondom, hogy imádtam, azzal a közelében sem járok annak, amit érzek. ez valami elképesztően jó volt, még annál is jobb, totálisan kedvenc lett, de annyira, hogy most szeretnélek megölelgetni! nagyon szorosan! azt hiszem úszom is tovább a többi írásodra.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Örülök, hogy ennyire tetszett, az ölelést is éreztem. :P Angolul sajnos még csak szárny(kezdeményeket) próbálgatok, ez csak úgy kifolyt belőlem vasárnap reggel, utólag próbáltam kicsit kozmetikázni hogy olvashatóbb legyen, remélem, sikerült. Viszont azóta is még mindig tele vagyok Reichenbach-érzelmekkel, szóval lehet, jön még valami ha stílusában nem is, de témában hasonló. :)

    VálaszTörlés