2014. december 7., vasárnap

Ezt hozta a Mikulás - vagy inkább Ti!

.
*könnyfátyolos hangon*

Köszönöm Nektek. 





Valamint köszönöm a 'SHIELD titkos adatbázisából kiszivárogtatott dokumentumok'  című ficemre érkező jelölést is!



6 megjegyzés:

  1. Gratulálok itt is hozzá, mert megérdemelted! Tudom, hogy a 3. évad nem nyújtott túlságosan sok inspirációt, de remélem, egyszer még olvashatunk tőled új Johnlockot is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Karácsonyra mindenképpen lerohan az ihlet, érzem. ;) Neked pedig köszönöm! :)

      Törlés
  2. So... zengjük együtt az ódát! LIDÉRCKE, LIDÉRCKE! Hatalmas gratuláció! Amióta az eszemet (vagy legalábbis a Sherlockot) tudom te vagy az egyerlen, és kedvenc bloggerem/íróm. Ha nem minden Sherlock ficedet 3x olvastam, akkor egyszer sem. Hatalmas ölelés, és köszönöm neked hogy blogolsz. Xoxo! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Awwww NAGYÖLELÉS! Én köszönöm, hogy olvasol! :)

      Törlés
  3. Oh, zombis Johnlock! Igen, igen, igen és igen. És majdnem összes ficet elhoztad nekünk, amiről a szavazás volt... ^_^ Köszönjük!!! Mondjuk engem kifejezetten érdekelne egyszer a POV Mary is... a szavazást végeredményét elnézve ezzel nagyjából igen-igen egyedül voltam, de egyszer, talán... Én kifejezetten kedveltem Maryt a Fragmentaryben, és a canonban sem lett unalmas, vagy egysíkú. Persze szigorúan a Johnlock vonalon belül. Előre is kellemes karácsonyt! (és zombikat)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, csiga lassan, de csak felkúsztak az oldalra a ficek. :) Sherlock fandomban nem ígérem, hogy a készülőn kívül lesz mostanában friss, inkább X-men, Avengers fandomban forgok jelenleg, meg saját ötleteken dolgozok szintén csiga lassúsággal.

      Kellemes karácsonyi zombikat neked is!

      Törlés